duminică, 9 noiembrie 2014

Capitalismo-comunismul romanesc

Vad ca este o mare vanatoare de vrajitoare cu privire la sustinatorii lui
Ponta care ar fi niste debili mintali, Prosti, retardati, handicapati. Nu vorbim de cum va face Johaniis o Romanie mai buna, trebuie sa votam anti-Ponta. Pentru ca noi vezi doamne aia mai desteptii, aia capitalistii si pe care ne intereseaza Romania nu suntem domne comunisti. O data la 4 sau la 2 ani se trezeste in noi o constiinta civica ceva de nedescris. Nu am mai vazut de mult atata propaganda din ambele parti, ceea ce ma enerveaza este ca tocmai cei care ar trebui teoretic sa fie cu democratia , cu gandire occidentala nu gasesc explicatii, solutii, proiecte  ci incearca sa le puna pumnul in gura celorlalti. In ziua de azi nu ai voie sa fii socialist sa tii cu Ponta sau sa votezi anti- basescu pentru ca poti fi batut cu pietre. Nu asta inseamna democratia, sa respectam opiniile celorlalti ? Vreau sa imi fac singur o parere, nu am nevoie de intelectuali complexati de apartament care sa imi dea mie cu ADEVARUL in cap. Parca suna a  comunism si nu a democratie. Paradoxal.
Sa fim seriosi, nici un guvern, Ponta, Johanis nu ne va da fericire pe paine. va  TREBUI sa muncim singuri, fiecare in dreptul nostru. Treaba trebuie sa ne-o facem noi sa nu mai dam spaga, sa fim mai buni, mai productivi, sa lucram in echipa, sa fim mai pregatiti ...
daca am doi vecini unul care voteaza cu Johanis si unul cu Ponta am sa ma uit la fel la ei. hai sa le respectam dreptul de a alege. Sa nu ne mai dam noi destepti cu Johanis care vine tot de unde este si Ponta. Cu TOTII au fost pe rand la guvernare pana acum si nu poti spune ca a curs lapte si miere. 
Asa ca toata campania asta cretinoida a asa-zisei drepte romanesti ( care nu exista asa cum nu exista nici stanga) s-at putea intoarce impotriva lor. pana la urma presedintele nu poate schimba de unul singur Romania. Mie imi place Ponta de exemplu. ma doare undeva daca asta deranjeaza sau nu. Am motivele mele si nu am primit nimic pentru asta.  Vrei sa il votezi bine, daca nu, nu  il vota frate care e problema. Eu nu am sa votez cu un om care imi spune ca va curge lapte si miere. Pentru ca nu va fi asa. 
Romania lucrului bine facut va trebui sa vina de la noi si nu de la Presedinte. 
Si stati linistiti ca nu se intoarce comunismul, baroni si spagari sunt de la toate partidele, si politca este o curva.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu