miercuri, 13 noiembrie 2013

Provocari zilnice

Mi-am format obiceiul sa imi fac provocari zilnice. Asta te
tine in priza si te seteaza in modul de "ardere". Forta interioara trebuie antrenata si scopul final, provocarea mare pentru care te-ai apucat de slabit sau de pus muschi pe tine cateodata fuge de tine. te simti departe, prietenii si rudele fac ce stiu ei mai bine si iti taie cheful cu din alea crezi ca poti tu ma ?  da  ce te-a apucat ? sa nu te imbolnavesti mama ...  
Credeti in voi cu tarie si nu renuntati. daca e nevoie vizionati clipuri motivationale in fiecare zi. Cred cu putere in reprogramarea corpului prin forta mentala, gandul, intentia valoreaza infinit mai mult decat v-ati inchipui.
Asa, prima provocare pe care o lansez ar fi cafeaua de dimineata :) va treziti si incepeti ziua cu 10 flotari , 10 genoflexiuni si 10 abdomene. Pe langa ca o sa circule sangele mai repede si va creste tonusul si increderea in voi.
A doua, atunci cand am timp sau ma simt ca am mai lasat garda jos imi fac un challenge gen 100 de flotari. Sau 5 minute fara pauza de exercitii abdominale. Povocarea trebuie sa fie realista bineinteles,  nu este un antrenament complet sa va secati de puteri. 
Seara cand ajungeti acasa pana va treziti in pat la televizor bagati abdomene 1minut sau orice va trece prin cap. 
Din incercarile mele cateva exercitii de abdomen seara inainte de culcare ajuta mult, pentru ca odata pornit procesul de arderi oricat de mic ar fi el dureaza si in somn.
Tot ca scriu aici este datorat experientei personale si asediului la care m-am supus de 6 luni. am incercat si am citit multe. Nu sunt  din cei perfecti care ii gasiti pe youtube si va spun faceti asta faceti ailalta. Eu sunt pe drum, ca voi poate mai in fata poate mai in spate ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu