sâmbătă, 7 decembrie 2013

Patratele

Primul lucru pe care l-am visat atunci cand m-am apucat de slabit au fost patratelele. Ca un target aproape imposibil, dar simbolizant al unei munci nebune. 
Bineinteles m-am apucat in primul rand de regiunea abdomenului si din alte considerente, pentru ca face legatura intre partea superioara si cea inferioara a corpului si cu cat ai o centura mai puternica cu atat esti mai ferita de accidente si poti face mai multe. 
In primul rand ORICINE ARE PATRATELE. PUNCT. Numai ca normal sunt ascunse sub stratul de grasime sau adipos. Acum poti lucra sa maresti  masa muschilor abdominali, dar ca sa se vada trebuie sa slabesti. peste tot. 
Programele alea cu pachetele in 6 saptamani nu merg daca nu slabesti cu totul. Adica doar facand exercitii de abdomen nu ajunge. Pentru ca nu poti slabi unde vrei tu, targetat decat foarte limitat ca si cantitate. 
Asa ca de undeva de la 7% grasime in corp vorbim de niste patratele cu adevarat vizibile. Vrem cu adevarat asta ? Ma refer nu la cei slabanogi din nastere care nu pun grasime pe ei neam. Eu acum sunt la 15 % grasime si drumul pana la 7-10 % e departe, pentru ca de aici trebuie accentuat mult pe activitatile fizice cat si o dieta foarte stricta. E timp nu ma grabesc. Dar la primavara sper sa fiu acolo unde imi doresc. 
Tu la ce nivel de grasime esti ? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu